Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Την Κυριακή της 9ης Ιουνίου διεξήχθησαν οι κομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων οργάνων.  Ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις…

Εναν ιδιότυπο κατάλογο θα  μπορούσε  με  σχετική ευκολία να συγκροτήσει ο κάθε σκεπτόμενος δημότης και κάτοικος αυτού του νησιού, με θλιβερό, δυστυχώς , περιεχόμενο.

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.

Όλοι συνεργούν στο να κουκουλωθεί για άλλη μια φορά η υπόθεση του κληροδοτήματος Βουβάλη , η «Ναυτική Δημοτική Σχολή". Λένε: «μπόρα είναι, θα περάσει». 

Η παρούσα δημ. Αρχή έχει να λέει για το νέο της αναπτυξιακό της «κόλπο». Δικαιούται να τιτλοφορήσει: «Όταν δέσαμε τις αλυσίδες».

«Πήρε φωτιά»  το ΑΙΓΑΙΟ TV, το απόγευμα της 7.6.13,  με τις παρουσίες των δημ. σ/λων Μιχ. Λελέκη -  της αντ/τευσης, και Γιάννη Γαλουζή - επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης,  στην εκπομπή του δημοσιογράφου Μ. Χαραμαντά «Εν Καλύμνω».

Περίεργο πέπλο σιωπής σκεπάζει την υπόθεση του κληροδοτήματος Βουβάλη, την πάλαι ποτέ Ναυτική Σχολή, η οποία σήμερα στεγάζει δύο «μαλωμένους» συγκατοίκους, το Λαογραφικό Μουσείο του ΛΕΚ και το Ναυτικό Μουσείο Δήμου Καλύμνου, το οποίο τώρα «κυκλοφορεί» και με δεύτερο όνομα, ως «Συλλογή…»;

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

1. Για τις (σωστές) εντυπώσεις (όπως λένε): Το άρθρο ως κριτική δεν με αφορά ως τ. Δήμαρχο.

Ενα θέμα που τέθηκε  «σε ύπνωση» και πλήρη «καταστολή», είναι η «Επαγγελματική Σχολή Βουβάλη».  Το θέμα ήγειρε εκ του ύπνου η σύγκρουση του «Λαογραφικού Μουσείου» του ΛΕΚ και του «Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου», με τη «βοήθεια» και της  δημ. Αρχής.

Argo Kalymnos

Top Desktop version